verblijven in stilte


In een klimaat van druk, drukker, drukst, zijn enkele dagen in de stilte midden in de natuur een rustpunt om het leven te laten bezinken.

Wie zichzelf enkele stiltedagen wil gunnen, kan ook reserveren in de Stiltehoeve zonder in te tekenen op een specifiek aanbod. Het minimumverblijf is één overnachting in vol pension.

Logeren in vol pension bedraagt  € 85* per persoon, per nacht.  Dit is op basis van een gedeelde kamer met gemeenschappelijk sanitair op de gang.
Een gedeelde kamer met eigen badkamer is € 95* per persoon, per nacht.
Een single kamer met gemeenschappelijk sanitair is € 105* per persoon, per nacht.
Een single kamer met eigen badkamer is € 125* per persoon, per nacht.
* Prijzen incl. BTW voor particulieren; excl. BTW voor BTW-plichtigen (bedrijven/organisaties). Deze meerprijs compenseert rechtstreeks de korting die we als sociaal tarief aanbieden aan gasten die minder bemiddeld zijn. Op die manier solidariseren ondernemers zich met de meer kwetsbaren in de samenleving.

Je geniet een korting wanneer je langer dan één nacht verblijft: 10% bij 2 overnachtingen, 20% vanaf 3 nachten. De korting is van toepassing op de kamerprijs (excl. catering) die je betaalt voor een individueel stilteverblijf (niet bij workshops). Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen. 

Volpension houdt in: ontbijt, middag- en avondmaal.
Op de dag van aankomst ben je welkom vanaf 16u. De eerste vegetarische maaltijd is om 18u30. Ontbijt om 8u. Op de dag van vertrek dien je de kamer om 9u30 te verlaten. Je middagmaal om 13u is evenwel nog meegerekend en je mag tot 14u30 op de hoeve blijven. We houden ondertussen je bagage in bewaring.

Stiltehoeve Metanoia stelt met aandacht en zorg haar prijzen vast. We begrijpen dat voor sommige gasten de voorgestelde prijzen te hoog liggen. Het behoort tot de missie van de Stiltehoeve om iedereen de kans te geven deel te nemen aan het programma-aanbod. Op die manier kunnen sommige gasten in aanmerking komen voor een 'sociaal tarief'. Aan grotere organisaties en bedrijven wordt daarnaast gevraagd een 'hoger tarief' te betalen in solidariteit met  het 'sociaal tarief'. Elke aanvraag daarvoor dient te gebeuren info@stiltehoeve.be.

Schrijf hier per persoon in voor een verblijf in de Stiltehoeve: