stiltemomenten

Stille, groene gebieden hebben een gunstige invloed op de gezondheid en het welbevinden. Bond zonder Naam investeert met haar Stiltehoeve in stilte en ademruimte voor iedereen. Ontdek onze georganiseerde stiltemomenten.

Onderstaande overnachtingsprijzen zijn op basis van een single kamer met gemeenschappelijk sanitair in volpension. Supplement eigen badkamer: €20/ nacht.

Stilteweek - DECEMBER

Begeleider: Isis Mulleman

Mindfulness zien we tegenwoordig overal opduiken: in yogastudio’s, bij atleten, in bedrijven, als ondersteuning voor afslankprogramma’s… Mindfulness lijkt de oplossing te zijn voor alles.
Maar wat is dat eigenlijk, mindfulness? En van waar komt het idee om zonder oordeel volledig aanwezig te zijn bij dat wat je doet?

De groeiende interesse in mindfulness en de beoefening van inzichtsmeditatie brengen een hernieuwde populariteit van de boeddhistische inzichten met zich mee.

Tijdens deze stilteweek zullen we dieper duiken in de boeddhistische theorie en zullen we aan den lijve ondervinden wat het is om te proberen zonder oordeel aanwezig te zijn bij dat wat de denken, voelen en doen.
We krijgen een kans om onze relatie met onze geest, ons lichaam en het leven zelf te veranderen. Deze week zal je zowel een intellectueel als een belichaamd inzicht geven in wat mindfulness betekent.

De week is toegankelijk voor alle niveaus en speciaal gericht op iedereen die nieuwsgierig is naar de werking van zijn eigen geest en de invloed die deze heeft op het beleven van de wereld om ons heen.
Dagelijks zullen we mediteren en bewegen aan de hand van verschillende technieken uit de inzichtsmeditatie gebaseerd op de boeddhistische leringen.

Maa 3 december , 17.00 tot vrij 7 december, 14.30u (4 nachten)
€ 500

Sociaal tarief

In uitzonderlijke gevallen kan een sociaal tarief worden toegestaan. Contacteer ons voor meer informatie.  

Reserveren

Meld je hieronder aan voor een stiltemoment. Wij sturen je vervolgens een bevestiging met meer praktische informatie.

Schrijf je hier per persoon in voor een stiltemoment.