bereikbaarheid


Als Stiltehoeve willen we voor alles de stilte respecteren en de rust garanderen. Stiltehoeve Metanoia is bovendien gelegen in landbouwgebied. We willen daarom de mobiliteit ontmoedigen. Dat betekent dat er zeer beperkte parkeermogelijkheden zijn. We willen daarom onze gasten aanmoedigen het openbaar vervoer te gebruiken

Het meest eenvoudige is dat je door familie, vrienden of verwanten naar de hoeve wordt gebracht en opgehaald. De GPS gidst je perfect naar de Stiltehoeve. Geen GPS? De wegbeschrijving vind je hier

Kom je met het openbaar vervoer, dan neem je de trein tot het Station van Brugge. Vandaar kan je beroep doen:

  • op de (bel)bus van De Lijn. Deze bus stopt aan de ingang van de Stiltehoeve. Gebruik ervan dien je op voorhand te reserveren. Alle informatie vind je in dit document.
  • op één van onze vrijwilligers. Zij komen je ophalen en brengen je terug op de dag van vertrek aan 5 euro per (enkele) rit.

Kom je  toch met de wagen, probeer dan zoveel mogelijk te carpoolen. De GPS gidst je perfect naar de Stiltehoeve. Geen GPS? De wegbeschrijving vind je hier
Parkeren?
Kom je voor maximum een uur naar de hoeve, dan kan je je wagen gedurende die tijd voor de deur parkeren. Blijf je langer, dan kan je je wagen parkeren aan:

  • het voetbalveld van Moerkerke op de kruising van Waterhoek 7 en de Vissersstraat. Deze ligt op 1,2 km van de hoeve en biedt een prachtige wandeling van 15 minuten.
  • op ‘Parking Damme Oost’ gelegen op de Oude Sluissedijk (tussen straatnummer 4 en 6). Deze parking is gratis en ligt op 3,3 km van de hoeve. 

Je kan altijd eerst je bagage afzetten op de hoeve, vervolgens de wagen parkeren en te voet terugkomen. Of je kan de belbus van De Lijn inschakelen. Deze bus stopt aan de ingang van de Stiltehoeve. Gebruik ervan dien je op voorhand te reserveren. Alle informatie vind je in dit document
Voor personen die minder goed te been zijn of als de alternatieven voor jou een gegronde belemmering vormen, neem dan contact met ons op. We onderzoeken dan of parkeren op de Stiltehoeve mogelijk is.

Reizen met de taxi raden we omwille van de hoge tarieven af.