workshop november - 2018

Terug naar alle workshops

Wie ben ik?

Begeleiding: Patrick Hanjoul & Marleen Dejonckheere

Jezelf kennen is de grondvraag, die de basis vormt van je leven. Voorwaarde om tot een antwoord te komen, is dat je groeit in bewustwording - waarbij het in essentie gaat om ‘worden wie je in wezen bént’. We stellen ons vragen als: Wie ben ik? Wat is de zin van mijn bestaan? Wat wil ik en waar wil ik naartoe met mijn (verder) leven? En heb ik dat zelf in de hand? Wat zijn mijn mogelijkheden en persoonlijke waarden? En waar zit ‘mijn (geest)kracht’? Hoe ga ik om met onzekerheid, verdriet en schuld? En bestaat er zoiets als een persoonlijk spiritueel pad?

We leren omgaan met grond- en levensvragen en gaan op zoek naar aanzetten tot antwoord, inzichten en sleutels, zonder dat daar een bepaalde (voor)kennis voor nodig is. We delen ervaringen, maken natuurwandelingen en leren samen mediteren.

Inbegrepen: begeleiding met 3 overnachtingen in vol pension op een gedeelde kamer met gemeenschappelijk sanitair. Eigen kamer en/of privé sanitair is mogelijk indien beschikbaar en mits toeslag.  Aan te vragen bij inschrijving.

van dinsdag 20 november 2018 10:00 tot vrijdag 23 november 2018 14:30

Prijs € 415.00 (*)
* in uitzonderlijke gevallen kan een sociaal tarief worden toegestaan. Contacteer ons voor meer informatie.

Uiterlijke inschrijvingsdatum : 14/11/2018

Schrijf je hier per persoon in voor ...
Wie ben ik?
( dinsdag 20 november tot vrijdag 23 november 2018 )