workshop november - 2018

Terug naar alle workshops

Wie ben ik?

(Deze workshop is volzet)

Begeleiding: Patrick Hanjoul & Marleen Dejonckheere

Jezelf kennen is de grondvraag, die de basis vormt van je leven. Voorwaarde om tot een antwoord te komen, is dat je groeit in bewustwording - waarbij het in essentie gaat om ‘worden wie je in wezen bént’. We stellen ons vragen als: Wie ben ik? Wat is de zin van mijn bestaan? Wat wil ik en waar wil ik naartoe met mijn (verder) leven? En heb ik dat zelf in de hand? Wat zijn mijn mogelijkheden en persoonlijke waarden? En waar zit ‘mijn (geest)kracht’? Hoe ga ik om met onzekerheid, verdriet en schuld? En bestaat er zoiets als een persoonlijk spiritueel pad?

We leren omgaan met grond- en levensvragen en gaan op zoek naar aanzetten tot antwoord, inzichten en sleutels, zonder dat daar een bepaalde (voor)kennis voor nodig is. We delen ervaringen, maken natuurwandelingen en leren samen mediteren.

Inbegrepen: begeleiding met 3 overnachtingen in vol pension op een gedeelde kamer met gemeenschappelijk sanitair. Eigen kamer en/of privé sanitair is mogelijk indien beschikbaar en mits toeslag.  Aan te vragen bij inschrijving.

van dinsdag 20 november 2018 10:00 tot vrijdag 23 november 2018 14:30

Prijs € 415.00 (*)
* in uitzonderlijke gevallen kan een sociaal tarief worden toegestaan. Contacteer ons voor meer informatie.

Uiterlijke inschrijvingsdatum : 14/11/2018

Alle plaatsen voor dit evenement zijn bezet. Je komt op de wachtlijst terecht.

Wij  contacteren je indien er een plaatsje vrij komt.


Contacteer ons op 050 702 100 voor meer info over beschikbaarheid en/of wachtlijst. 
Online inschrijven is niet meer mogelijk voor deze activiteit.