workshop mei - 2018

Terug naar alle workshops

Fotografie als hulpbron in je leven

Begeleider: Miriam De Rycke (www.deveelsprong.be)

Fotografie kan een hulpbron zijn in je leven, door die beelden vast te leggen die jou raken. Je foto’s geven weer hoe jij je op dat moment voelt, waar je naar verlangt, waar je blij van wordt of ze bieden je troost. Door middel van de creativiteit of kunstzinnigheid van jouw fotografie leer je meer over jezelf en kan je jezelf op een zeer persoonlijke manier uitdrukken.

Tijdens deze tweedaagse workshop kan je de tijd nemen om helemaal te verstillen, te verlangzamen. Stilstaan en in verbinding komen met jezelf, weg van alles. Zowel tijdens als naast de workshop maken we hier tijd voor. Maak de stille wandeling, eindig of start de dag met een meditatie, geniet bewust van je maaltijd in stilte. En laat de stilte en jouw mens-zijn samen komen in de foto's die je ter plaatse maakt.

Dit is geen fotografiecursus. Tijdens deze workshop krijg je een verruimd inzicht in hoe fotografie als een hulpbron kan werken in jouw leven. Je leert over de verschillende functies van kunst en creativiteit, over het begrip schaduw, je staat stil bij jouw (ontluikende) behoeften en nog veel meer. Je gaat ook zelf aan de slag door middel van een kleine opdracht. Je hoeft geen fotografiekennis te hebben en ook geen hoogtechnologisch fototoestel. Breng jouw fototoestel of Smartphone gewoon mee.

Inbegrepen: begeleiding met 1 overnachting in vol pension op een gedeelde kamer met gemeenschappelijk sanitair.

Eigen kamer en/of privé sanitair is mogelijk indien beschikbaar en mits toeslag. Aan te vragen bij inschrijving

 

van donderdag 17 mei 2018 10:00 tot vrijdag 18 mei 2018 16:00

Prijs € 200.00 (*)
* in uitzonderlijke gevallen kan een sociaal tarief worden toegestaan. Contacteer ons voor meer informatie.

Uiterlijke inschrijvingsdatum : 09/05/2018

Schrijf je hier per persoon in voor ...
Fotografie als hulpbron in je leven
( donderdag 17 mei tot vrijdag 18 mei 2018 )