workshop november - 2018

Terug naar alle workshops

Dát, ben ik! - In jouw levensmissie vind je de sleutel voor rust en geluk. (!! GEWIJZIGDE DATUM)

Begeleiding: Joey Brown en Patrick Hanjoul

(Deze workshop is volzet)

Je voelt je moe, je zit vast en je leven voelt volgepropt met dingen en mensen waarvan je voelt dat ze niet helemaal bij je passen? Als jij je zo voelt, is dat een belangrijk signaal. Als je dieper gaat luisteren, ontdek je in je binnenste een stemmetje dat je niet met rust laat. Het vraagt je om het oude los te laten en om diep in jezelf te gaan voelen: wat staat me in dit leven te doen, wie ben ik écht? Het nodigt je uit om een nieuwe beweging van binnenuit toe te laten en zo een nieuwe weg te starten. Het enige dat je daarvoor moet doen is voor een tijdje uit de hectiek van het dagelijks leven stappen. De rust, de genezing, het geluk of succes waarnaar je verlangt, zit precies in die éérste beweging: de keuze om écht stil te staan, bij jezelf en in jezelf aanwezig te zijn. Kiezen om jezelf enkele dagen met stilte te omhullen om zo te ontdekken wat het werkelijk is, wat jou in dit leven te doen staat.

In deze retraite gaan we samen met jou op zoek: wie ben jij écht? Welke taak heeft jouw ziel in dit leven en hoe kan je, eens je die helder hebt, vorm geven? Met een dieptegesprek, workshops, schrijf- en stille meditaties leren we je hoe je de antwoorden in jezelf kan vinden. Het is in wezen herinneren wat je in essentie al bent: “Dát, ben ik!”

In jouw persoonlijke invulling van “dát”, komen rust en geluk om de hoek kijken. Geluk in het vervullen van jouw levensmissie, het volgen van de wijsheid van je ziel. Dan gaat er een wind waaien in je hart en ziel die niet meer te stoppen is en die perspectief en dus toekomst geeft.

Inbegrepen: begeleiding met 3 overnachtingen in vol pension op een gedeelde kamer met gemeenschappelijk sanitair.

Eigen kamer en/of privé sanitair is mogelijk indien beschikbaar en mits toeslag. Aan te vragen bij inschrijving.

van dinsdag 27 november 2018 17:00 tot vrijdag 30 november 2018 16:00

Prijs € 400.00 (*)
* in uitzonderlijke gevallen kan een sociaal tarief worden toegestaan. Contacteer ons voor meer informatie.

Uiterlijke inschrijvingsdatum : 23/11/2018

Alle plaatsen voor dit evenement zijn bezet. Je komt op de wachtlijst terecht.

Wij  contacteren je indien er een plaatsje vrij komt.